Bedrijven onderschatten cybercrime!

​Cybercrime is een onderwerp waar eigenlijk te weinig aandacht aan wordt gegeven. Zo blijkt maar weer uit een onderzoek van het SIDN. Uit dit onderzoek blijkt dat maar liefst 90 % van de Nederlandse bedrijven geen grote bedreiging ziet in cybercriminaliteit.

Dreiging 

Door een ernstig tekort aan cybersecurity-informatie in het bedrijfsleven zijn veel bedrijven een eenvoudig doelwit van cybercriminelen. Tegenwoordig worden bijna alle bedrijfsgegevens digitaal opgeslagen, de beveiliging laat echter vaak te wensen over. Dit komt omdat er simpelweg veel te weinig aandacht wordt geschonken aan een goede beveiliging. Een eenvoudige virusscanner is niet genoeg, er zal meer gedaan moeten worden om zich te wapenen tegen deze cybercriminelen. 

Politiek

Ook vanuit de politiek komt er steeds meer aandacht voor digitale beveiliging, zo blijkt uit een recent artikel van de NOS. Minister van justitie en veiligheid Grapperhaus heeft geen goed woord over voor bedrijven die software-updates uitstellen. Er wordt zelfs nagedacht over maatregelen tegen bedrijven die hun digitale beveiliging niet op orde hebben. Digitale beveiliging zal dus de komende jaren alleen nog maar belangrijker worden, maar welke maatregelen zijn nodig?

Security

​Bij DBKC staat veiligheid hoog in het vaandel. Uiteraard bieden wij als uw IT expert een passende bescherming voor uw bedrijf. Security is een essentiële voorwaarde voor een veilige bedrijfsvoering, voor zowel bescherming van buitenaf als van binnenuit. Bij DBKC bekijken wij voortdurend welke risico's er spelen voor uw netwerk, zo is de beveiliging van uw netwerk niet uw zorg, maar onze zorg. Door onze geavanceerde internetsecurity en beveiligingsoplossingen kunt u ongestoord uw werkzaamheden uitvoeren. Wilt u ook zorgeloos kunnen werken? Neem dan nu contact op via onderstaand contactformulier!


Internetsecurity

De internetsecurity en beveiligingsoplossingen van DBKC zorgen ervoor dat u ongestoord uw werkzaamheden kan uitvoeren.


Monitoring en verzorging van netwerken​

Doormiddel van proactief monitoren van uw netwerken voorkomen wij problemen.


Antivirusoplossingen

Bescherm uw werknemers, klanten en ambities met de antivirusoplossingen en spamfilterdiensten van DBKC.

Maak kennis met ons team! #1: Gerdine Hoegée
Voldoet uw bedrijf aan de AVG privacywet?

“DBKC ziet het belang in van snel en oplossingsgericht werken en handelt hiernaar. Ze staan altijd voor ons klaar en denken proactief mee.”

Meindert Kramer
Medevennoot bij MK Administratie
Volg ons    

Disclaimer & Algemene voorwaardenPrivacy