Maak kennis met ons personeel! #12: Jacob Romkes

Vandaag maken we kennis met het brein achter de dagelijkse besturing van DBKC!  

Wie ben ik?

Mijn naam is Jacob Romkes, ik ben de manager van DBKC ICT & Kantoor en verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken bij DBKC. Tijdens het laatste jaar van mijn opleiding liep ik destijds stage bij De Boer Kantoorcentrum, ik kreeg daarna een baan aangeboden en zodoende werk ik nu alweer bijna 20 jaar bij dit prachtige bedrijf. 

Mijn dag bij DBKC

Zoals ik al zei ben ik begonnen als ICT'er bij DBKC, door de jaren heen mocht ik doorgroeien naar de functie van manager. Dit betekent dat ik leiding geef aan zowel de ICT- als de kantoortak van ons bedrijf. Zodoende is elke dag voor mij weer anders.

In al die jaren dat ik actief ben bij DBKC hebben we steeds weer nieuwe dingen mogen verwezenlijken, dat geeft een stukje voldoening. Het bedrijf heeft een goede naam opgebouwd, we doen er alles aan om dit elke dag weer te kunnen verbeteren. Stilstand is achteruitgang!

Na mijn werk

Heb ik eigenlijk altijd wel wat te doen. Ik kan moeilijk stil zitten eerlijk gezegd. Mag vader zijn van 3 opgroeiende kinderen, waar met liefde de nodige tijd aan besteed wordt ๐Ÿ˜Š. Daarnaast altijd wel wat te klussen in en rond en het huis na de verhuizing. Ook mag ik graag lopen om zo even het hoofd leeg te maken.

De toekomst bij DBKC

Het is ontzettend belangrijk dat je plezier en voldoening in je werk mag hebben. Dit is iets wat ik nog elke dag ervaar, dus ik ben helemaal in mijn element! Verder is het belangrijk dat ons bedrijf zich blijft ontwikkelen in al haar verschillende afdelingen. Ik zie hier nog voldoende uitdaging in.

We hebben een hecht team, in al die jaren zijn we perfect op elkaar ingespeeld. Daardoor kunnen we snel schakelen en kunnen we eerlijk tegen elkaar zijn. Ook hebben we bijna geen doorloop qua personeel, dat mag toch ook wel wat zeggen. We zien de toekomst vol vertrouwen tegemoet!

Veiligheid: Een extra oogje in het zeil houden!
Geen backup van data in de cloud? Zeer gevaarlijk!

โ€œIk heb veel persoonlijk contact met de jongens van DBKC. Ze geven advies, leveren spullen en controleren de server. Wij zijn enorm tevreden over ze.โ€

Marco Buitenhuis
Systeembeheerder Kwekerij Wouters
Volg ons    

Disclaimer & Algemene voorwaardenPrivacy