Maak kennis met ons team! #7: Klaas Visser

​De redder in nood, zo zien veel mensen ons volgende personeelslid: Klaas Visser. Klaas is werkzaam bij DBKC als Senior ICT specialist en in deze blog komen we meer te weten over zijn werkzaamheden. 


Wie ben ik?

Mijn naam is Klaas Visser en ik werk bij DBKC als Senior ICT specialist. Ik werk al sinds 2006 met veel plezier bij DBKC (toen nog De Boer Kantoorcentrum), ik had destijds al wat connecties bij het bedrijf en na mijn sollicitatie kon ik meteen aan de slag! Als Senior ICT specialist sta ik elke dag weer klaar voor onze zakelijke klanten, 

In mijn vrije tijd ben ik in de zomer actief met motorrijden en in de winter houd ik me graag bezig met modelbouw. Een goede film ben ik altijd wel voor in, daar kunnen we ons allemaal wel in vinden toch?


Mijn dag bij DBKC

​Ik heb niet echt een 'standaardindeling' van mijn dag omdat elke dag weer anders is door de vele verschillende producten die wij als bedrijf voeren. Dit houdt het werk ook veelzijdig en uitdagend, waardoor ik me geen dag hoef te vervelen! 

's Ochtends neem ik eerst alle meldingen door die de afgelopen nacht geweest zijn, ik bekijk dan of er iets vreemds aan de hand is. Als dat erop zit werk ik mijn planning af. Door spoedklussen kan deze planning zomaar weer veranderen, dus een dag kan zo ineens anders verlopen dan vooraf gepland.

Ik ben veel op de werkvloer bij onze klanten, zo kom ik heel veel verschillende mensen tegen. Door die verschillen wordt er ook per situatie weer een andere oplossing gevraagd, waardoor ik altijd weer iets anders moet verzinnen. Dit houdt het werk afwisselend en uitdagend! Toekomst bij DBKC

​De toekomst is iets waar ik me eigenlijk vrij weinig mee bezig hou, ik heb het prima naar mijn zin bij DBKC en ik hoop dat ik hier nog een hele lange tijd met veel plezier mag blijven werken. Bij DBKC hebben we een gezellige informele sfeer en een hecht team waar ik me thuis voel, dus waarom zou ik iets anders willen?


Altijd een oplossing

​Voor elke ICT vraagstuk bieden wij bij DBKC een oplossing, door ons brede aanbod kunnen wij ontzettend veel aanbieden en leveren. Wij maken het verschil met onze service, kwaliteit en betrouwbaarheid. Ik vind het erg belangrijk dat onze klanten tevreden zijn en blijven, dat geeft ook voldoening het dagelijkse werk.


Maak kennis met ons team! #8 Marinus ten Napel
Kantoorinrichting ANT Seafood B.V.

“DBKC ziet het belang in van snel en oplossingsgericht werken en handelt hiernaar. Ze staan altijd voor ons klaar en denken proactief mee.”

Meindert Kramer
Medevennoot bij MK Administratie
Volg ons    

Disclaimer & Algemene voorwaardenPrivacy