Lennard Baarssen / Stage Marketing Communicatie

DSC_0644-Large

Mijn naam is Lennard Baarssen, ik ben 19 jaar oud en ik volg de opleiding Marketing en Communicatie aan het ROC Friese Poort te Emmeloord. Ik zit in het laatste jaar van mijn opleiding en ik volg mijn eindstage bij DBKC ICT & Kantoor.

De werksfeer vind ik erg prettig, ik kan altijd terecht met mijn vragen.

Lennard Baarssen

 

Waarom heb je voor DBKC gekozen als stagebedrijf?

Ik heb gekozen voor DBKC omdat ik ICT ook heel interessant vind. De combinatie met mijn opleiding vind ik daarom erg leuk. Ook is DBKC een Urker bedrijf, dat is natuurlijk altijd een groot pluspunt.

Hoe ziet jouw stageperiode eruit?

Mijn stageperiode duurt ongeveer 15 weken, elke week ben ik er van maandag tot en met vrijdag. De dag begint om 8:30 en om 17:30 ga ik er weer vandoor. Ik ga aan de slag met social media, online marketing, ik voer een marktonderzoek uit en ik ben bezig met diverse andere werkzaamheden.

Wat zijn jouw eigenschappen?

Ik ben over het algemeen een vrij rustig persoon. Ik hou van directheid, zodat ik meteen weet waar ik aan toe ben. 
Verder hou ik van positiviteit, met plezier het werk mogen doen vind ik erg belangrijk. 

Zijn er ook dingen die je niet had verwacht bij DBKC?

DBKC levert veel meer dan ik had verwacht. Van een simpel pennetje tot aan complexe ICT-diensten en kantoorinrichtingen, het was voor mij bijvoorbeeld een verrassing dat beveiligingscamera's ook tot de mogelijkheden behoren bij DBKC. 

Wat vind je van de werksfeer?

De werksfeer vind ik erg prettig, ik kan altijd terecht met mijn vragen. Ook de diversiteit qua werkzaamheden vind ik fijn, elke dag is weer anders. 


Surface pro 6: ‘Ultralicht en veelzijdig’’
DBKC blij met nieuwe bedrijfsauto’s

“DBKC heeft altijd meer dan je verwacht. Ze doen alles. Jammer dat veel mensen dat eigenlijk niet weten.”

Marinus ten Napel
Systeembeheerder GBU media
Volg ons    

Disclaimer & Algemene voorwaardenPrivacy