Maak kennis met ons team! #2: Jacob Bakker

Als u op zoek bent naar kantoormeubilair, dan kunt u terecht bij Jacob Bakker. Jacob weet alles over bureau's, bureaustoelen, vergadertafels en ga zo maar door! Omdat Jacob niet alleen het meubilair verkoopt, maar ook monteert en repareert weet hij waar hij over praat. Geen verkooppraatjes, maar kwaliteit! Maak kennis met onze expert op het gebied van kantoormeubilair: 


Wie ben ik?

Mijn naam is Jacob Bakker, ik ben verantwoordelijk voor alles wat ook maar iets met kantoorartikelen of kantoormeubilair te maken heeft. Ik ben jaren geleden begonnen bij DBKC als stageloper voor de opleiding ICT. Uiteindelijk is het allemaal zo gelopen dat ik terecht ben gekomen bij de afdeling kantoorartikelen en kantoormeubilair, waar ik na jaren leren en ontdekken nu zelf verantwoordelijk ben voor deze afdeling. 

Kantoormeubilair 

Kantoormeubilair is een kwestie van smaak, uiteindelijk beslist de klant uiteraard wat er geleverd gaat worden. Toch is het altijd goed om even te sparren met de klant over de meubelkeuze, door mijn jarenlange ervaring weet ik wat wel en niet kan. Dit vinden onze klanten ook altijd fijn, zo weten ze zeker dat ze een goede keuze maken. 

Montage zit-sta bureau
Jacob Bakker

Samenwerken

Het mooiste vind ik uiteraard als er een compleet interieur geleverd mag worden, dit betekent dat de kasten, bureaus, bureaustoelen, vergadertafels en dergelijke zaken allemaal op elkaar afgestemd kunnen worden. Alles in dezelfde stijl, dat resulteert in een prachtig kantoor! Tegenwoordig hebben de klanten vaak zelf een binnenhuisarchitect of stylist, hier werk ik dan veel mee samen, om zo kantoormeubilair te kunnen leveren dat naadloos aansluit bij het rest van het interieur. 

De grote projecten waarbij tientallen werkplekken worden geplaatst zijn natuurlijk mijn grootste uitdaging. Een complete kantooromgeving leveren is altijd een flinke klus, waar vaak weken tot maanden voorbereiding voor nodig is om het proces vlekkeloos te laten verlopen. Gelukkig hebben we bij DBKC veel ervaring met dit soort projecten, waardoor we precies weten wat we moeten doen. 

​Omdat DBKC niet alleen een kantoorafdeling maar ook een ICT-afdeling heeft, kunnen we een complete werkplek inrichten: Computers, telefoons, monitoren: echt alles wat u nodig heeft op uw werkplek. Op deze manier kunnen onze klanten bij één partij terecht voor hun complete werkplek, dat is kosteneffectief en efficiënt! Zo maken wij onze klanten blij, en daar draait het om!

Afgeleverde werkplek


Haal alles uit Office 365! #3: Microsoft Power Aut...
Haal alles uit Office 365! #2: Microsoft Teams

“Ook op het gebied van maritiem zijn ze sterk. Dat is een goede zet, dat je op alle vlakken bij ze terecht kan.”

Jelle Kaptein
Systeembeheerder VCU
Volg ons    

Disclaimer & Algemene voorwaardenPrivacy