Surface pro 6: ‘Ultralicht en veelzijdig’’

Kleiner dan een laptop, handzamer dan een laptop, maar qua prestaties doet hij zeker niet onder voor een laptop! In het bekende design van de Surface lijn van Microsoft is hier de Surface pro 6, krachtiger dan al zijn voorgangers!

Design 

Het design van de Surface Pro 6 is niet veel veranderd ten opzichte van zijn voorgangers. Wel wordt de nieuwe Surface Pro nu in twee verschillende kleuren geleverd: zwart en platina. De Surface pro 6 beschikt over de volgende aansluitingen:

  • USB-A 3.0 poort
  • microSDXC card reader
  • mini-Displayport
  • hoofdtelefoon aansluiting
  • Surface Connect

Prestaties 

De Surface pro 6 beschikt over een quadcore processor, dit betekent dat de prestaties van de nieuwe Surface pro vele malen beter zijn dan zijn voorgangers. Er kan gekozen worden uit een Intel Core i5-8250U, i5-8350U of zelfs de i7-8650.

Nu klinkt dit allemaal leuk en aardig, maar wat betekent het voor u? Professionele toepassingen als Lightroom en Photoshop kunnen nu gebruikt worden met deze Surface pro. Ook het uitvoeren van (veel) verschillende taken zal met de nieuwe Surface pro sneller gaan.

Scherm 

De Surface-producten bieden een scherm met een 3:2 verhouding, dit betekent dat de schermen meer verticale ruimte bieden dan een standaard 16:9 scherm. Dit is handig bij het gebruik van bijvoorbeeld kantoorsoftware of professionele toepassingen als Lightroom.

Het scherm werkt met een resolutie van 2736x1824, door deze hoge resolutie en het relatief kleine beeldscherm beschikt de Surface Pro 6 over een zeer scherp beeld.

Accessoires

Er zijn verschillende accessoires leverbaar bij de Surface Pro 6. De twee belangrijkste accessoires zijn de Surface-pen en de Surface Pro Type Cover. De Surface-pen is optimaal te gebruiken in apps als Onenote, Microsoft Office, Adobe Suite en Sketchable. Met 4096 drukpunten reageert de pen op de lichtste aanraking en is de pen zeer accuraat.

De Surface Pro Type Cover is eigenlijk onmisbaar. Met dit toetsenbord verandert u de Surface Pro 6 in een volwaardige laptop. De cover is eenvoudig in gebruik, en kan makkelijk weer ingeklapt worden. Op deze manier beschermt de cover het beeldscherm.

De Surface pro 6 ook bij DBKC!

De Surface pro 6 is al prachtig op de plaatjes, maar in het echt is deze 2 in 1 tablet natuurlijk nog veel mooier! Bij DBKC kunt u dit pareltje van Microsoft komen bewonderen! Kom gauw eens langs in de showroom en ontdek zelf hoe deze tablet u zal verbazen!


Surface Pro 6

Surface Pro Type Cover 

Surface-pen

Verplichte vermelding cameratoezicht
DBKC blij met nieuwe bedrijfsauto’s

“Ook op het gebied van maritiem zijn ze sterk. Dat is een goede zet, dat je op alle vlakken bij ze terecht kan.”

Jelle Kaptein
Systeembeheerder VCU
Volg ons    

Disclaimer & Algemene voorwaardenPrivacy