Internetsecurity

Security is een essentiële voorwaarde voor een veilige bedrijfsvoering, voor zowel bescherming van buitenaf als van binnenuit. DBKC brengt regelmatig in kaart welke risico’s en bedreigingen uw netwerk loopt. De voortdurende ontwikkelingen op dit gebied vereisen een scherp inzicht en continue aanpassing van uw ICT. De internetsecurity en beveiligingsoplossingen van DBKC zorgen ervoor dat u ongestoord uw werkzaamheden kan uitvoeren.

Om uw digitale bedrijfsvoering zo veilig en efficiënt mogelijk te onderhouden, zijn antivirus- en spamfilterdiensten onmisbaar voor uw bedrijf. Kies samen met ons de beste bescherming die u nodig heeft om uw werknemers, klanten en ambities te beschermen met de antivirusoplossingen en spamfilterdiensten van DBKC.

Camerabewaking

Camerabewaking is inmiddels bijna gemeengoed geworden voor onze zakelijke klanten, dit heeft een reden: de beveiliging met camerabewaking is één van de meest effectieve manieren om uw bedrijfspand 24/7 in de gaten te kunnen houden.

Camerabewaking helpt u niet enkel wanneer er daadwerkelijk iets gebeurt, maar werkt ook preventief en helpt om delicten op te helderen. Potentiële misdadigers worden afgeschrikt en misdrijven worden op die manier al in de kiem gesmoord.

Live meekijken, zelfs vanaf uw mobiele telefoon!

Met de IP camera's is het mogelijk om mee te kijken vanaf elk device met een internetverbinding, zelfs uw mobiele telefoon!

Zo kunt u op elke locatie waar dan ook uw camerabeelden bekijken, het enige wat u nodig heeft is een internetverbinding. 

Image Description
Image Description

“Als ik een vraag stel, krijg ik een volledig antwoord. De mannen van DBKC staan voor service en kwaliteit, je kunt ze prima rond hebben lopen.”

Catharinus Doornbos
Bovenschools ICT-coördinator van Schoolvereniging Rehoboth
Volg ons    

Disclaimer & Algemene voorwaardenPrivacy