Marinus ten Napel
Marinus ten Napel is systeembeheerder bij GBU media, een drukkerij, online, marketing- en communicatiebureau ineen. Kortom, een grote vraag naar IT.

Wij zijn inmiddels al zo’n 15 jaar tevreden klant bij DBKC. Ze zitten lekker dichtbij, dus dat is natuurlijk altijd handig. Ook hebben ze gewoon meer dan je verwacht en doen ze alles. Jammer dat veel mensen dat eigenlijk niet weten. DBKC denkt met je mee en zorgt altijd voor volledige service.

Jelle Kaptein
Jelle Kaptein beheert het VCU catch managementsysteem en is systeembeheerder bij Visserij Coöperatie Urk.

Al zolang wij iets met computers doen zijn we klant bij DBKC. Zij leveren ons hardware, services en kantoorinrichting. Zo hebben we wekelijks wel contact met DBKC, bij wijzigingen in het systeem koppelen we altijd terug naar ze en andersom is dat ook het geval. Ze zijn betrokken en leveren eigenlijk alles, wij zijn gewoon heel tevreden over ze.

Meindert Kramer
Meindert Kramer is medevennoot bij MK Administratie, een administratiekantoor voor zowel financiële administratie, boekhouding als juridisch advies.

Ooit liep ik eens bij DBKC binnen en het beviel me meteen heel goed. Ik vind persoonlijk contact heel belangrijk, vooral omdat wij met vertrouwelijke gegevens omgaan. Ook zijn wij erg afhankelijk van ICT, DBKC ziet het belang in van snel en oplossingsgericht werken en handelt hiernaar. Ze staan altijd voor ons klaar en denken proactief mee.

Catharinus Doornbos
Catharinus Doornbos is algemeen directeur onderwijs van Schoolvereniging Rehoboth, waar inmiddels 7 basisscholen onder vallen.

Ik ben heel tevreden over de klantgerichtheid en deskundigheid van DBKC. Als ik een vraag stel, krijg ik een volledig antwoord. De mannen van DBKC staan voor service en kwaliteit, je kunt ze prima rond hebben lopen.

Marco Buitenhuis
Marco Buitenhuis is systeembeheerder bij Kwekerij Wouters in Ens. Inmiddels heeft het bedrijf al drie vestigingen en nog steeds groeiend.

Ik heb veel persoonlijk contact met de jongens van DBKC. Met het managementprogramma kunnen ze direct met ons meekijken, waardoor ze snel, flexibel en deskundig kunnen handelen. Ze geven advies, leveren spullen en controleren de server. Wij zijn enorm tevreden over ze.

Volg ons    

Disclaimer & Algemene voorwaardenPrivacy