Dienstverlening

ICT-diensten, Kantoorapparatuur en -inrichting

OPDRACHTGEVER

GBU media is een marketing- en communicatiebedrijf, zowel print als online. Het bedrijf begon als uitgever van de plaatselijke krant en is inmiddels uitgegroeid tot totaalleverancier in communicatie, creatie en realisatie. GBU media beschikt inmiddels over zo’n 100 werknemers en groeit nog steeds.

DE UITDAGING

Met de transitie naar online werkzaamheden, groeit ook de vraag naar ICT-apparatuur en diensten. GBU media was op zoek naar een totaalleverancier in ICT-diensten, kantoorapparatuur en ook kantoorinrichting. Een flinke klus om zo’n groot bedrijf te voorzien van al deze benodigdheden.

DE AANPAK

DBKC leverde GBU Media full-service in computerschermen, kabels, services, printers, telefoontoestellen en ook kantoormeubilair. We dachten mee met de opdrachtgever met een snelle en flexibele service, zodat het werk ook tijdens aanpassingen toch zo efficiënt mogelijk door kon gaan. De brede en grote voorraad van DBKC werkt daarbij in het voordeel van een snelle realisatie voor GBU media.

HET RESULTAAT

Een compleet ingerichte kantooromgeving. DKBC werkte naar een prachtig resultaat en een zeer tevreden opdrachtgever. GBU media komt nog steeds regelmatig bij DBKC voor zowel kleine dingetjes als kabels en stekkers, als grotere projecten. Een fijne communicatie en lekker dichtbij.

BUSINESS BENEFITS

Efficiëntie
Fijne werkomgeving
Effectiviteit
Persoonlijk contact

“DBKC heeft altijd meer dan je verwacht. Ze doen alles. Voor de complete digitalisering van het bedrijf!”

Nelly Oost
DGA GBU media
Volg ons    

Disclaimer & Algemene voorwaardenPrivacy