Kantoorinrichting

Kantoormeubilair

De juiste kantoorinrichting is essentieel voor de productiviteit van uw medewerkers. In een goed ingerichte kantooromgeving kunnen medewerkers optimaal presteren. Daarom bieden wij complete kantooromgevingen die passen bij de taken van medewerkers en afgestemd zijn op de individuele medewerker.

DBKC combineert als geen ander design en ergonomie in één concept om zo slimme totaalinrichting te verzorgen bij onze klanten. Door vooraf goed rekening te houden met de werkprocessen (activiteiten) en individuele medewerkers kan preventief een gezonde en efficiënte werkplek worden gerealiseerd. Dit noemen wij “optimale kantoorinrichting”.

Wij streven naar gezond en efficiënt werken om vol energie in je werkomgeving optimaal te presteren. Daardoor krijg je zin in de volgende werkdag, waarbij DBKC u voorziet van de juiste materialen en de juiste sfeer. Een oplossing voor iedereen, in elke werkomgeving en in elke levensfase.

Kantoorartikelen

DBKC heeft een breed assortiment in zowel kantoorartikelen, als ICT-diensten. Zo geven wij altijd advies op maat en leveren wij - snel en efficiënt - de beste producten en diensten voor alle bedrijfssectoren.

Het assortiment is zeer breed en varieert van paperclip tot lamineermachine. Ook biedt DBKC diverse facilitaire artikelen aan, zoals: koffie, closetpapier, schoonmaakmiddelen, etc.

Kantoorapparatuur

DBKC heeft een compleet assortiment aan professionele printers, multifunctionals en production printers. Hiermee kunt u printen, kopiëren en scannen op velerlei manieren. Deze veelzijdigheid maakt de machines breed inzetbaar en passend bij een moderne bedrijfsvoering. De apparatuur kan gekoppeld worden aan andere systemen binnen uw bedrijf. Bijvoorbeeld aan een digitaal archief of aan uw eigen ERP-systeem. En dat alles tegen een lage kostprijs per pagina.

professionele printers

  Kijkt u eens in onze catalogus voor ons complete assortiment.Bestelwijze

Komt u eens langs in onze uitgebreide winkel of plaats 24-uur per dag een bestelling via internet, mail of telefoon. Uw bestelling wordt de volgende dag al bij u bezorgd. Onze vakbekwame medewerkers adviseren u graag bij de keuze van de juiste artikelen.

Snelle leveringen

Snelle levertijd, voor 16:00 uur besteld, volgende dag bij u op kantoor. Kantoorartikelen en facilitaire producten leveren wij door heel Nederland binnen één werkdag. Nog sneller? Kom langs en neem het direct mee vanuit onze showroom.

“DBKC heeft altijd meer dan je verwacht. Ze doen alles. Jammer dat veel mensen dat eigenlijk niet weten.”

Marinus ten Napel
Systeembeheerder GBU media
Volg ons    

Disclaimer & Algemene voorwaardenPrivacy