''VoIP staat voor Voice Over IP, oftewel: spraak via Internet. Met VoIP telefonie wordt gebruik gemaakt van bestaande IP-netwerken waardoor er geen aparte telefoonaansluiting nodig is. Bij DBKC kunt u terecht voor VoIP telefonie en de toestellen.''

VoIP toestellen

DBKC biedt een breed aanbod aan VoIP toestellen. Zo kunnen wij u altijd het juiste toestel aanbieden, voor elk budget en voor elke behoefte! Zo kunt u gaan voor een vrij eenvoudig toestel, maar bijvoorbeeld ook voor de Smart devices. Deze toestellen draaien op een Android systeem, waarbij u vele apps kunt gebruiken die u kunnen helpen bij het dagelijkse werk.

Door een optionele webcam kunt u bijvoorbeeld ook videobellen, zo kunt u eenvoudig vergaderen op afstand!

Image Description

Niet gebonden aan één locatie

Bij VoIP is het telefoonnummer gekoppeld aan een VoIP account. Een VoIP toestel kan dus verplaatst worden zonder dat dit invloed heeft op het telefoonnummer, het toestel kan daarom overal functioneren waar het toestel verbinding heeft met internet.

Ook thuiswerken wordt eens stuk eenvoudiger met VoIP. Zo kunt u thuis bellen of gebeld worden op uw mobiele telefoon, maar wel met het telefoonnummer van uw bedrijf!

In de praktijk levert VoIP telefonie:

- Kostenvoordeel
- Een efficiëntere communicatie
- Betere bereikbaarheid
- Een betere beheersbaarheid van de infrastructuur
- Minder frustraties bij klanten en medewerkers
- Eenvoudiger thuiswerken

 

“DBKC ziet het belang in van snel en oplossingsgericht werken en handelt hiernaar. Ze staan altijd voor ons klaar en denken proactief mee.”

Meindert Kramer
Medevennoot bij MK Administratie
Volg ons    

Disclaimer & Algemene voorwaardenPrivacy