''DBKC is dé betrouwbare lokale partner voor het beheer van uw ICT''

Laat uw netwerken en/of bedrijfskritische softwareapplicaties monitoren door DBKC! Met onze netwerkmonitoring bewaking wij uw verbindingen en netwerkapparaten. In veel gevallen hebben wij eventuele storingen en/of problemen al gedetecteerd en opgelost voordat u er ook maar iets van merkt!

Ons team ervaren ICT'ers reageert proactief op dreigende problemen, zo zorgen wij er voor dat u zich kunt focussen op uw core-business.

Snelle service en responstijd

Onze eigen technische dienst verzorgt, onderhoudt en repareert uw apparatuur. Wij hanteren een snelle responstijd om uitval voor de klant zoveel mogelijk te beperken. DBKC ondersteunt uw medewerkers bij het dagelijks gebruik van de geautomatiseerde werkplek. Zo kan een van onze werknemers op afstand de controle over de systemen overnemen om problemen direct op te lossen, of eventueel een ICT-specialist aansturen die op locatie bij u langskomt.

Hybride netwerken

DBKC heeft het specialisme onder één dak voor het leveren van zowel netwerken met een “traditionele” lokale server, als ook hybride (schaalbare) netwerken tot een complete online werkplek. Een van onze consultants kan samen met u vaststellen welke omgeving de beste oplossing voor u is.

Backup oplossingen

Voor zowel zakelijk als persoonlijk gebruik is een voorbereiding op het verlies van digitale gegevens heel belangrijk. Een goede back-up beschermt uw gegevens eenvoudig, veilig en betrouwbaar. DBKC biedt verschillende back-upoplossingen op maat, omdat wij weten dat iedere onderneming een eigen aanpak vereist. DBKC heeft een eigen Online Back-up platform waarin alle essentiële back-uponderdelen geïntegreerd zijn.

Image Description

“Ik heb veel persoonlijk contact met de jongens van DBKC. Ze geven advies, leveren spullen en controleren de server. Wij zijn enorm tevreden over ze.”

Marco Buitenhuis
Systeembeheerder Kwekerij Wouters
Volg ons    

Disclaimer & Algemene voorwaardenPrivacy