Dienstverlening

ICT-diensten en kantoorapparatuur

OPDRACHTGEVER

VCU (Visserij Coöperatie Urk) is een toonaangevend bedrijf met inmiddels al zo’n 100 jaar historie. Als professionele maritieme specialist gaat VCU innovatief te werk en garandeert snelle service, kennis en betrouwbaarheid binnen de visserijwereld. ICT is een onmisbaar medium voor een innoverend bedrijf als VCU.

DE UITDAGING

VCU beschikt over diverse maritieme specialismen en daarnaast een over grote technische dienst met een uitgebreid en modern machinepark. Het bedrijf verzorgt vanuit een uitgebreid netwerk kwaliteitsproducten door heel Europa. De juiste IT is hier noodzaak, om de continuïteit van werkprocessen te behouden.

DE AANPAK

DBKC functioneerde als totaalleverancier voor VCU en leverde zowel hardware, service en support alsook kantoorartikelen en meubilair. Doordat DBKC over uitgebreide kennis en expertise beschikt in de maritieme sector spreekt men de taal van de klant. DBKC dacht oplossingsgericht mee met het bedrijf en zorgde ervoor dat de werkprocessen zo efficiënt mogelijk verliepen.

HET RESULTAAT

Een overzichtelijk systeem dat de werkprocessen ondersteunt en continuïteit garandeert. DBKC kijkt terug op een (nog steeds) goede samenwerking met VCU. Door de IT-ondersteuning van DBKC kunnen de werkprocessen optimaal uitgevoerd worden.

BUSINESS BENEFITS

Efficiëntie
Globalisatie
Verbeterde communicatie
Continuïteit van werkprocessen

“Ook op het gebied van maritiem zijn ze sterk. Dat is een goede zet, dat je op alle vlakken bij ze terecht kan.”

Jelle Kaptein
Systeembeheerder VCU
Volg ons    

Disclaimer & Algemene voorwaardenPrivacy